Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
Водій Mercedes збив 12-річну дівчинку на пішоходному переході

Подробиці аварії встановлюються.

Фото Pixabay.

Водій Mercedes збив 12-річну дівчинку на пішоходному переході

Поліція з’ясовує причини та обставини аварії

У Ямполі 29 жовтня  сталась дорожньо-транспортна пригода за участі автомобіля  Mercedes та пішохода. В результаті автопригоди 12-річна дівчинка  госпіталізована  до  лікарні. Поліція відкрила кримінальне провадження.

Реклама Google

У результаті аварії  дитина з отриманими  травмами доставлена до Ямпільської районної лікарні. Водій освідуваний, він тверезий. Автомобіль поміщений на арештмайданчик.

«Аварія сталась близько 17.55 години по вул.Свободи. За кермом  іномарки перебував 60-річний мешканець Ямполя», — інформує відділ комунікації поліції Вінницької області, передає misto.vn.ua.

За попередньою інформацією слідства, водій здійснив наїзд на неповнолітню дівчинку, яка перетинала дорогу по нерегульованому пішоходному переході.

«У результаті аварії  дитина з отриманими  травмами доставлена до Ямпільської районної лікарні. Водій освідуваний, він тверезий. Автомобіль поміщений на арештмайданчик», – додають у поліції.

Слідче відділення поліції відкрило кримінальне провадження за ч.1 ст.286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами). За таке правопорушення передбачено покарання до 3-х років обмеження волі з позбавленням права керувати транспортними засобами.

Нагадаємо, 14-річний хлопець потонув у... ванній.

Telegram Channel