Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
Наркотики для в'язнів: посадовцю з рівненської колонії та спільникам оголосили підозру

Цим група з 4 людей займалися майже рік!

Фото Суспільного.

Наркотики для в'язнів: посадовцю з рівненської колонії та спільникам оголосили підозру

Організували схему один із засуджених разом з начальником одного з відділень виправної колонії

Правоохоронці оголосили про підозру трьом чоловікам та жінці, які, за версією слідства, привозили наркотики для засуджених у колонію на Рівненщині. Цим вони займалися майже рік, – повідомляють у прокуратурі. Організували схему один із засуджених разом з начальником одного з відділень виправної колонії. Про це повідомляє Суспільне.Рівне.

Групу, яка, ймовірно, продавала наркотики засудженим у виправній колонії протягом року, викрили та затримали 7 липня 2020-го року після того, як вони передали наркотики засудженим. Тоді правоохоронці повідомляли про Катеринівську колонію.

Угрупування, за версією слідства, складалося з чотирьох осіб: організатор – 32-річний засуджений уродженець Львова, який сидить у колонії, начальник одного з відділень колонії, який начебто відповідав за доставку наркотиків до установи та прикривав діяльність групи, син начальника та ще одна жителька Львівщини, яка нібито відповідала за купівлю наркотиків.

«Жінка пересилала наркотики «бупренорфін» та «метадон» на Рівненщину службою доставки. 29 жовтня всім чотирьом повідомили про підозру у незаконному придбанні, зберіганні, перевезенні для продажу наркотиків, що вчинено повторно. А також у продажі та передачі наркотичних речовин в місця позбавлення волі організованою групою осіб», – повідомила речниця Рівненської обласної прокуратури Оксана Жужельська.

«Жінка пересилала наркотики «бупренорфін» та «метадон» на Рівненщину службою доставки. 29 жовтня всім чотирьом повідомили про підозру у незаконному придбанні, зберіганні, перевезенні для продажу наркотиків, що вчинено повторно. А також у продажі та передачі наркотичних речовин в місця позбавлення волі організованою групою осіб», – повідомила речниця Рівненської обласної прокуратури Оксана Жужельська. Вона додала, що всі четверо знаходяться під вартою. Їм загрожує покарання – від 9 до 12 років тюрми з конфіскацією майна.

 

Досудове розслідування у вказаному кримінальному злочині проводить ДБР під керівництвом Рівненської обласної прокуратури.

Telegram Channel