Курси НБУ $ 39.00 € 42.16
На Волині чоловіки обікрали школу й побили охоронця та свідка злочину

Один із зловмисників вже отримав покарання у вигляді позбавлення волі на п'ять років.

Фото nvip.com.ua.

На Волині чоловіки обікрали школу й побили охоронця та свідка злочину

Загальна сума викраденого – 7866 гривень

У Нововолинську двоє хуліганів кидали різноманітні предмети в приміщення ЗОШ № 2, а потім побили охоронця закладу та свідка злочину, вкравши в нього сумку за майже 6 тисяч гривень.

Чоловіки «віджали» у потерпілого сумку «ToniPerotti» вартістю 5775 гривень, у якій знаходилися документи, гаманець з грошима та кулькова ручка із позолоченим корпусом «Parker» вартістю 974 гривні.

Про це стало відомо з вироку Нововолинського міського суду Волинської області, передає volynnews.com.

Так, 21 березня 2016 року у вечірню пору двоє злочинців, одному з яких суд вже виніс вирок, перебуваючи на території ЗОШ №2 у Нововолисньку, почали кидати різноманітні предмети в приміщення школи. Згодом вони побили охоронця освітнього закладу.

Під час вчинення злочину хулігани були помічені чоловіком, який став випадковим свідком, проходячи територією школи. Він також став жертвою злочинців, які завдали йому численні удари руками ногами, а потім обікрали. Зокрема, чоловіки «віджали» у потерпілого сумку «ToniPerotti» вартістю 5775 гривень, у якій знаходилися документи, гаманець з грошима та кулькова ручка із позолоченим корпусом «Parker» вартістю 974 гривні.

Окрім того, 8 березня 2018 року один із злочинців побив чоловіка битою, нанісши тому численні удари.Відзначимо, що між обвинуваченим та прокурором була укладена угода про визнання винуватості, тож суд затвердив її, призначивши злочинцю покарання у виді п’яти років за ґратами.

Нагадаємо, у Нововолинську призупиняє роботу одне із комунальних підприємств.

Telegram Channel