Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Поліцейські затримали волинянина за незаконний збут наркотиків

Марихуану та гроші від її збуту вилучили.

Фото: Поліція Волині.

Поліцейські затримали волинянина за незаконний збут наркотиків

Співробітники Волині припинили незаконну діяльність 20-річного волинянина, котрий протягом декількох місяців займався збутом марихуани на території Турійського району. Наркозбувачу загрожує позбавлення волі на строк від шести до десяти років із конфіскацією майна

Оперативники управління карного розшуку ГУНП в області  спільно зі співробітниками Турійського відділення поліції та з залученням бійців роти поліції особливого призначення затримали 20-річного волинянина під час збуту рослинної речовини зовні схожої на марихуану. Марихуану та гроші, отримані злочинним шляхом, вилучили.

Поліцейські провели санкціонований обшук за місцем проживання фігуранта та вилучили близько 300 г наркотичної речовини, підготовленої до продажу, гроші, а також інші речові докази по справі.

Усього поліцейські задокументували три факти збуту наркотичної речовини фігурантом.

Усього поліцейські задокументували три факти збуту наркотичної речовини фігурантом. Зловмисника затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Йому оголосили про підозру за ч. 2 ст. 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України.

Вирішується питання про обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Триває слідство, під час якого з’ясують усі обставини, а також перевірять інформацію щодо причетності інших осіб до незаконної діяльності.

Джерело: Сектор комунікації поліції Волинської області
Telegram Channel