Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
Вчинив смертельну ДТП та зняв номери: затримали керівника прокуратури (Фото)

Тривають слідчі дії.

Фото Pixabay.

Вчинив смертельну ДТП та зняв номери: затримали керівника прокуратури (Фото)

Вирішується питання про обрання затриманому запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою

Чергова жахлива аварія за участю працівника прокуратури сталася на Чернігівщині вранці 2 листопада поблизу селища міського типу Березна. Правоохоронець-власник елітного авто Acura вилетів на зустрічну смугу, де зіткнувся із «ВАЗ».

Внаслідок удару водій та пасажирка старенької «дев'ятки» загинули на місці аварії. Водія іномарки затримали слідчі, повідомляють у ДБР, передає news.24tv.ua.

Після ДТП водій Acura зняв номерні знаки. Принаймні ніяких фізичних пошкоджень на задній частині його авто не було, а машина була без них.

Ним виявився не рядовий правоохоронець, а керівник однієї з місцевих прокуратур Чернігівщини. 

Судячи з фотографій, які опублікували представники Державного бюро розслідувань, після ДТП водій Acura зняв номерні знаки. Принаймні ніяких фізичних пошкоджень на задній частині його авто не було, а машина була без них.

Так часто роблять представники органів, які скоїли ДТП та намагаються уникнути покарання.

У ДБР стверджують, що затримали підозрюваного у скоєнні аварії. Йому незабаром повідомлять про підозру у порушенні правил безпеки дорожнього руху, що спричинила загибель кількох осіб.

Якщо суд визнає його провину, прокурору загрожує від 5 до 10 років тюрми. Втім, зазвичай працівникам правоохоронних органів вдається зам'яти справу та уникнути покарання.

Нагадаємо, патрульному, котрий стріляв у велосипедиста, повідомлено про підозру.

 

 

Telegram Channel