Курси НБУ $ 39.23 € 42.44
«Тепер пліч-о-пліч з Шибою стоятиму я», – Моклиця заявив про підтримку кандидата у мери Луцька (Відео)

Представник ЄС закликав підтримати Богдана Шибу.

Фото зі сторінки Юрія Моклиці у Facebook.

«Тепер пліч-о-пліч з Шибою стоятиму я», – Моклиця заявив про підтримку кандидата у мери Луцька (Відео)

Кандидат на посаду Луцького міського голови Юрій Моклиця, який з невеликим відривом програв кандидату Богдану Шибі, розповів, кого підтримає у другому турі виборів мера Луцька 15 листопада

Заяву опублікували на офіційній сторінці Юрія Моклиці у фейсбуці.

І тепер пліч-о-пліч з Шибою стоятиму я. І не тільки я. Підтримайте Шибу – це правильно і дуже важливо.

Текст заяви подаємо без змін:

«Політику, який шукає вигоду, на моєму місці, набагато комфортніше було б досидіти до завершення другого туру, дочекатися, хто переможе, а потім вже домовлятися. Але, розуміючи, наскільки високою є ціна виборів у місті Луцьку, я не можу собі дозволити цього зробити. Якщо ви розумієте, наскільки загрозливим є сценарій, коли одна людина отримує так багато влади, і особливо, коли ця людина так сильно зловживає цією владою, використовуючи гроші, медіа і адмінресурс, ви теж не будете стояти осторонь. Луцьку потрібен баланс, Луцьку потрібна противага.

До першого туру ви могли собі ставити запитання, чи зможе Богдан Павлович Шиба стати цією противагою. Зараз ситуація інша. І тепер пліч-о-пліч з Шибою стоятиму я. І не тільки я. Підтримайте Шибу – це правильно і дуже важливо», – виступив депутат Луцької міської ради 8-го скликання Юрій Моклиця.

Telegram Channel