Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
На Тернопільщині чоловік відгамселив чотирирічного пасинка: у дитини струс мозку та перелом ноги

Як же ж так?!

Фото Національної поліції.

На Тернопільщині чоловік відгамселив чотирирічного пасинка: у дитини струс мозку та перелом ноги

Зловмисника притягнуть до криміналу

В Тернопільській області правоохоронці затримали чоловіка, що жорстоко побив свого чотирилітнього пасинка. За словами затриманого, хлопчик вередував і не слухався.

Як повідомляється на сайті обласної поліції, заспокоїти дитину зловмисник вирішив силою. Він кілька раз вдарив малюка руками по голові та тілу, а після цього підняв та кинув на підлогу, інформує Національна поліція.

Врятувати дитину від побоїв намагалася матір. Проте чоловік не підпускав її до сина та продовжував побиття.

Врятувати дитину від побоїв намагалася матір. Проте чоловік не підпускав її до сина та продовжував побиття. В якийсь момент жінка вихопила малого та втекла з ним до сусідки. Вже звідти викликала швидку та поліцію.

Дитину з тілесними ушкодженнями середньої тяжкості госпіталізували до лікарні. В неї діагностовані закрита черепно-мозкова травма, струс головного мозку, закритий переломом ноги, множинні садна обличчя, шиї, обох ніг та рук.

«Вихователя затримали», йому оголошено підозру за ст. 122 ККУ - Умисне середньої тяжкості тілесне ушкодження. Вирішується питання про обрання міри запобіжного заходу. 

У підозрюваного є восьмилітня донька від першого шлюбу, а з матір’ю побитого пасинка вони мають власного десятимісячного сина. Дана родина стоїть на обліку в службі у справах дітей, як неблагополучна та малозабезпечена. 

Telegram Channel