Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
У лікарні на Волині хірургічне відділення перепрофілюють для лікування хворих на коронавірус

В хірургії лікуватимуть хврорих на ковід.

Фото з відкритих джерел.

У лікарні на Волині хірургічне відділення перепрофілюють для лікування хворих на коронавірус

Є потреба в розгортанні додаткових ліжкомісць

У Нововолинську в міській лікарні можуть перепрофілювати відділення хірургії у терапевтичне для лікування хворих на коронавірус.

Про це йдеться на сайті Нововолинської міськради.

Нагадаємо, через велику кількість хворих на коронавірус, Нововолинськ опинився у червноній зоні. 

 

 Нині розгорнуто  63 ліжкомісця для лікування хворих на гостру респіраторну хворобу COVID-19.

Заступниця директора КНП «Нововолинська ЦМЛ» Олімпіада Галас на засіданні міської комісії з ТЕБ та НС,  повідомила, що нині розгорнуто  63 ліжкомісця для лікування хворих на гостру респіраторну хворобу COVID-19. З них 55 – в інфекції  та  8 – у реанімації.  Наразі зайняті хворими 53 ліжкомісця, з них 37 – пацієнти, хворі на COVID-19 і 16 – з підозрою.

«Розглядається питання щодо розгортання додаткової кількості ліжкомісць для хворих на коронавірусну хворобу. Зокрема, йдеться про  можливе перенесення хірургічного відділення  у терапевтичне,  відповідно хірургічне відділення може бути  повністю перепрофільоване для пацієнтів, хворих на коронавірус.  Разом з тим, завершується реконструкція приймального відділення, – розповіла медик.

 

Реклама Google

 

Міський голова Віктор Сапожніков наголосив  на забезпеченні  розгортання додаткових 20-25 ліжкомісць  для хворих  на коронавірусну хворобу, а також на продовженні   роботи зі  встановлення кисневої станції.

Джерело: Нововолинська міська рада
Telegram Channel