Курси НБУ $ 39.57 € 42.16
Богдан Шиба прокоментував наміри олігархату відібрати землю в селян, які увійшли до складу Луцької ОТГ (Відео)

Кандидат планує вирішити проблему транспортного забезпечення: аби до сільських мешканців своєчасно приїжджав автобус.

Фото Iryna Kabanova.

Богдан Шиба прокоментував наміри олігархату відібрати землю в селян, які увійшли до складу Луцької ОТГ (Відео)

Кандидат на посаду Луцького міського голови Богдан Шиба виокремив головні проблеми, які турбують мешканців сіл, що увійшли до Луцької ОТГ, та розповів, як вирішуватиме їх на посаді мера Луцька

Про це йдеться в інтерв’ю Шиби журналістам Олегу Криштофу та Анастасії Качині, уривок якого опублікували на офіційній фейсбук-сторінці кандидата.

За словами Богдана Шиби, найскладніша проблема полягає в тому, що мешканці сіл матимуть лише трьох (із 42-х) депутатів у Луцькраді, а відтак вони не зможуть вплинути на позиції міської ради.

Міський голова буде захищати інтереси сільських мешканців всіма можливими законними методами.

«Тому їхні інтереси має захищати міський голова. Як я збираюся це робити? Буде окремий заступник міського голови, який працюватиме із сільськими громадами, що увійшли до міста Луцька. І до того ще буде окремий відділ, який займатиметься цими проблемами», – розповів кандидат у мери Луцька.

Також, за словами Шиби, потрібно буде вирішити проблему транспортного забезпечення: аби до сільських мешканців своєчасно приїжджав автобус, який відвозитиме їх у місто, на роботу тощо, а ввечері відвозитиме назад у село.

Переймаються мешканці сіл, каже Шиба, і за медичне обслуговування.

«Тому що зараз є амбулаторії, і люди вже звикли, що в них на місці є лікувальний заклад. Ці лікувальні заклади ми обов’язково збережемо, тому що сільські мешканці звикли, особливо старші, що має бути на місці лікар, який приїде до них, обстежить, попитає, як їхнє здоров’я. І це ми обов’язково врахуємо», – каже Богдан Шиба.

І чи не найголовніше з перерахованого Богданом Шибою в інтерв’ю – мешканці сіл переживають, що в них відберуть землі.

«Ми цього не допустимо! Міський голова буде захищати інтереси сільських мешканців всіма можливими законними методами», – переконує кандидат на посаду Луцького міського голови.

Нагадаємо, міський голова буде захищати інтереси сільських мешканців всіма можливими законними методами.

Telegram Channel