Курси НБУ $ 41.45 € 46.11
Волинянина, який викрав старенький телевізор і черевики, примусово лікуватимуть

Зачитали вирок суду.

Фото: Фіртка.

Волинянина, який викрав старенький телевізор і черевики, примусово лікуватимуть

26 грудня 2019 року у с.Цир Любешівського району місцевий мешканець проник до житлового будинку та здійснив крадіжку

Днями Любешівський районний суд встановив, що чоловік діяв умисно, з корисливих мотивів та керуючись метою незаконного заволодіння чужим майном. Було встановлено, що він проник через дерев’яне вікно до житлового будинку і викрав телевізор сірого кольору марки «ELEKTRON» та черевики коричневого кольору. Злодій заподіяв потерпілим, згідно висновку експертизи матеріальну шкоду на загальну суму 520,00 гривень.

Реклама Google

В судовому засіданні обвинувачений ОСОБА_2 свою вину в інкримінованому йому злочині визнав повністю, розкаявся та сприяв у розкритті злочину.

Злодій заподіяв потерпілим, згідно висновку експертизи матеріальну шкоду на загальну суму 520,00 гривень.

Крадію присудили покарання у вигляді позбавлення волі на строк 3 (три) роки 6 (шість) місяців з іспитовим терміном на один рік.

Разом з цим, у матеріалах кримінального провадження наявний висновок судово-психіатричного експерта згідно якого чоловік не повною мірою усвідомлює свої дії та керує ними, внаслідок чого він вважається обмежено осудним. Тож щодо нього застосували примусовий захід медичного характеру у виді надання амбулаторної психіатричної допомоги.

Також із чоловіка стягнули на користь держави витрати на залучення експертів в розмірі 2041 гривню 13 копійок.

Telegram Channel