Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
Похоронили 4-річну Віку, яку до смерті побила матір

Світла пам‘ять!

Фото ТСН.

Похоронили 4-річну Віку, яку до смерті побила матір

Жоден родич не прибув прощатися з дитиною

За життя Віки боролися майже місяць. Дівчинку привезли без свідомості до реанімації із численними забоями і переломом передпліччя 7 жовтня з в одного із сіл Хмельницького району. Дитина була у вкрай важкому стані. Кілька тижнів медики боролись за життя малечі. На жаль, дива не сталося, 2 листопада дівчинка померла в реанімаційному відділенні.

Ховали дівчинку чужі люди: ні мати, ні батько, ні будь-хто з родичів дитини на її похорон не прийшли.

У жорстокому побитті власної дитини підозрюють її матір. Жінка ж запевняє, що дитина вдарилась самостійно. Варто зазначити, що раніше Віку разом із сестричкою виховували у прийомній родині, адже рідна мати відмовилася від дівчаток. У тій родині діток любили та дбали про них. Проте рідна мати через суд повернула собі дітей, коли вчергове вийшла заміж, йдеться у сюжеті ТСН, передає news.km.ua.

«Суд не врахував, що мати-п’яниця віддала дитину дядькові», –розповіли опікуни. А вже через два місяці мати жорстоко побила 4-річну Віку, та так, що та потрапила до реанімації.

За словами опікунів, Віка не хотіла жити із біологічною мамою, але соцслужби категорично заборонили опікунам бачитись із дівчинкою.

Мати вини не визнає 34-річна мати Віки каже, що дитину не била. За словами жінки, травми дівчинка отримала через недугу, яку мала — епілепсію.

Проте поліція у цьому сумнівається. Якщо вину жінки доведуть, їй загрожує до 10 років тюрми.

Ховали дівчинку чужі люди: ні мати, ні батько, ні будь-хто з родичів дитини на її похорон не прийшли.

Нагадаємо, у серйозній ДТП постраждала 6-річна дівчинка: зіткнулися BMW та Volksvagen.

Telegram Channel