Курси НБУ $ 39.23 € 42.44
Глава МОЗ спростував чутки про чорну зону карантину: її не буде

Чорної зони не буде!

Фото ілюстративне.

Глава МОЗ спростував чутки про чорну зону карантину: її не буде

Глава МОЗ сказав, що це фейк

Міністр охорони здоров’я Максим Степанов спростував введення в Україні чорної зони карантину. За його словами, ніхто не пропонував запроваджувати їх.

Він попросив людей, що розповсюджують такі фейки, розповідати та поширювати достовірну інформацію. Про це Степанов сказав під час брифінгу МОЗ, передає 24 канал.

Так, у Степанова запитали, чи розглядає МОЗ введення в дію чорних карантинних зон, які нібито обговорюють в Офісі Президента. Відповідаючи на це запитання, міністр посміхнувся та сказав:

«Знаєте, мене дивує, з якою швидкістю у нашій країні розповсюджуються такі фейки. Таке не обговорювалося, ніяких чорних зон ніхто не пропонував запроваджувати. В мене прохання до людей, що розповсюджують таку нісенітницю, – краще поширюйте правдиву інформацію… Щодо госпіталізації, щодо неможливості самолікування», – сказав глава МОЗ.

 

 

Звідки з'явилась інформація про чорну зону карантину. Т

Таку інформацію напередодні поширила низка ЗМІ. Журналісти посилалися і на джерела в Офісі Президента, і в МОЗ. Мовляв, там казали: поняття «чорна зона» – це лише робоча назва червоної, яка діє в Україні ще з літа. Втім, вона не передбачатиме пом’якшень, а усі заборони в ній діятимуть беззаперечно.


 

Джерело: 24 канал
Telegram Channel