Курси НБУ $ 39.00 € 42.16
Які обмеження діятимуть в «червоних» містах і районах Волині від завтра

Червона зона на Волині.

Фото ілюстративне.

Які обмеження діятимуть в «червоних» містах і районах Волині від завтра

Що заборонено буде у Ковелі, Володимирі та Нововолинську

Регіональна комісія з техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій оновила карантинні обмеження, що діятимуть у містах та районах, які потрапили до «червоної» епідеміологічної зони.

Нагадаємо, від завтра, 9 листопада на Волині почне діяти оновлене карантинне зонування. До «червоної» зони віднесли міста Володимир-Волинський, Ковель та Нововолинськ, а також Іваничівський, Ківерцівський, Любешівський, Маневицький та Турійський райони. Решта міст та районів області віднесені до «помаранчевої» зони.

Остаточний перелік протиепідемічних заходів затвердять рішенням регіональної комісії з питань ТЕБ та НС, що відбудеться у понеділок, 9 листопада.

 

Після протестів підприємців, які відбулися у трьох містах області, регіональна комісія ТЕБ та НС звернулася до Державної із проханням змінити частину карантинних обмежень.

Відтак, роботу суб’єктів господарювання у сферах громадського харчування, торговельного і побутового обслуговування дозволено, але з дотриманням протиепідемічних вимог. Також дозволено роботу закладів освіти.

У «червоних» містах та районах лишаються такі обмеження та заборони:

  • приймання відвідувачів суб’єктами господарювання, які провадять діяльність у сфері культури, крім відвідувачів «автоконцертів»;
  • приймання відвідувачів у кінотеатрах (крім «автокінотеатрів»);
  • приймання відвідувачів в інших закладах розважальної діяльності;
  • відвідування отримувачами соціальних або реабілітаційних послуг установ і закладів, що надають соціальні або реабілітаційні послуги.

Остаточний перелік протиепідемічних заходів затвердять рішенням регіональної комісії з питань ТЕБ та НС, що відбудеться у понеділок, 9 листопада 2020-го року.

 

Нагадаємо, представники малого бізнесу у Ковелі, Нововолинську та Володимирі-Волинському цього тижня влаштовували акції протесту та вимагали дозволити роботу закладів громадського харчування та торгово-розважальної сфери. Підприємці з Ковеля 4 листопада перекрили міжнародну трасу Київ-Варшава.

Джерело: Суспільне. Волинь.
Telegram Channel