Курси НБУ $ 39.55 € 42.06
У Луцькій лікарні повідомляють, що не приймають недужих на COVID-19

Хворих, які підозрюють, що мають коронавірус, спрямовують до сімейного лікаря.

Фото з фейсбук-сторінки Луцької міської лікарні.

У Луцькій лікарні повідомляють, що не приймають недужих на COVID-19

З метою збереження працездатності закладу не обслуговують у медичному закладі пацієнтів з підозрою на COVID-19

«Доводимо до вашого відома, що приймальне відділення Луцької міської клінічної лікарні приймає пацієнтів з невідкладними станами, не пов'язаними з захворюванням на COVID-19», - про це йдеться у  вечірньому повідомленні 10 листопада на фейсбук-сторінці Луцької міської лікарні.

Наша лікарня - єдиний в місті багатопрофільний стаціонар, який надає цілодобову допомогу пацієнтам з інсультами, інфарктами, травмами та іншими гострими патологічними станами. З метою збереження працездатності закладу ми не обслуговуємо у нашому медичному закладі пацієнтів з підозрою на COVID-19 і тим більше пітвердженим захворюванням на COVID -19.

З метою збереження працездатності закладу ми не обслуговуємо у нашому медичному закладі пацієнтів з підозрою на COVID-19 і тим більше пітвердженим захворюванням на COVID -19.

«Просимо хворих, які мають симптоми гострого респіраторного захворювання або пневмонію, яка не підтверджена негативним ПЛР, за медичною допомогою звертатися до свого сімейного лікаря, який визначить подальший маршрут пацієнта», - повідомляють  з адміністрації закладу.

Лише за минулі вихідні дні, до приймального відділення нашої лікарні звернулося 68 пацієнтів, з них госпіталізовано - 46,

Надано амбулаторну допомогу - 22.

У травмпункт звернулося 65 травмованих, з них - 13 з переломами. 11 пацієнтів були у стані сильного алкогольного сп’яніння, 2-х покусали тварини. 16 разів викликали лікарів з дому у позаробочий час. В операційному блоці виконано 18 оперативних втручань.

 

Telegram Channel