Курси НБУ $ 39.59 € 42.26
На Волині сусіди врятували чоловіка з палаючого будинку

Пожежа в будинку.

Фото з сайту новин 24.

На Волині сусіди врятували чоловіка з палаючого будинку

Пожежі стались через куріння та замикання

 

На Волині 10 листопада сталось дві пожежі. 

Як інформують в управлінні ДСНС,  10 листопада о 02:36 до Служби 101 надійшло повідомлення про загорання двох розташованих поруч господарських споруд у селі Четвертня Маневицького району.

З 02:43 на місці події працювали рятувальники13-ої Державної пожежно-рятувальної частини смт Маневичі та співробітники трьох команд місцевої пожежної охорони – сіл Годомичі та Четвертня, а також селища Колки. О 03:40 пожежа локалізована, о 04:50 – ліквідована. За попередніми даними, до загорання призвело коротке замикання електромережі.

Цього ж дня – горів дерев’яний житловий будинок у селі Губин Локачинського району.

Клуби диму помітили сусіди, які й забили на сполох, адже у помешканні, ймовірно, міг перебувати 46-річний господар. 

 

Клуби диму помітили сусіди, які й забили на сполох, адже у помешканні, ймовірно, міг перебувати 46-річний господар. Ще до прибуття рятувальників 60-річний сусід Володимир Охник кинувся у будинок, де й виявив на дивані власника помешкання – на чоловікові тлів одяг. Небайдужий сусід повернувся до власної оселі, узяв вогнегасника й кинувся гасити полум’я на чоловікові. За цей час до місця події збіглися й інші сусіди – разом вони винесли потерпілого із задимленої кімнати.

 

 

О 18:47 до місця події прибули працівники 15-ої Державної пожежно-рятувальної частини смт Локачі та вогнеборці місцевої пожежної команди села Війниця. Вони надали першу долікарську допомогу потерпілому й передали до рук медиків. З опіками ніг 4-го ступеня потерпілого госпіталізовано до Луцької міської лікарні.

О 18:51 рятувальники локалізували загорання, а о 19:05 – ліквідували.

За попередніми даними, пожежа трапилася внаслідок необережності з вогнем під час куріння потерпілого.

Джерело: Управління ДСНС Волині.
Telegram Channel