Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
У продажі з'явився еротичний календар з фотографіями двох відомих лучан

Еротичний календар з лучанами.

Фото Читомо.

У продажі з'явився еротичний календар з фотографіями двох відомих лучан

В календарі 13 фотографій з відомими чоловіками-митцями

Стартувало передзамовлення на еротичний календар українських письменників на 2021 рік. На його сторінках можна буде побачити двох волинян – Павла Коробчука та Сергія Мартинюка. 

Про те, що календар вже можна замовити, повідомив Павло Коробчук на своїй сторінці у фейсбуці, пише Конкурент.

«Класний еротичний календар сучасних українських письменників. Дівчата, налітай, замовляй! Еххх, хлопці – теж налітай і замовляй! Literary Agency OVO ІІ Літературна агенція OVO – круті. Сильний стильний крок в полі укрліту. Письменник – це не тільки слово, а й тіло!» – ідеться в дописі.

Нагадаємо, лучани – лідер гурту «Фіолет», письменник Сергій Мартинюк  (Колос) та письменник і барабанщик Павло Коробчук потрапили у ТОП-20 найсексуальніших митців України. Пізніше літературна агенція OVO ініціювала спеціальний проєкт з промоції читання та підняття рівня обізнаності про сучасних українських авторів «Literature illustrated». Це календар міститиме фотографії 13 сучасних письменників, серед яких і Сергій Мартинюк та Павло Коробчук. 

 

Реклама Google

 

Календар «Literature illustrated» 2021 – спеціальний проєкт з промоції читання та підняття рівня обізнаності про сучасних українських авторів від Літературної агенції OVO. Авторський прибуток з продажу календарів піде на закупівлю книжок для бібліотек та лікарень України.

В календарі представлені: Валерій Ананьєв, Сергій Демчук, Павло Дерев'янко, Сергій Жадан, Павло Коробчук, Сергій «Колос» Мартинюк, Павло Матюша, Андрій Новік, Артем Чех, Мартин Якуб, Віктор Янкевич, Петро Яценко.

Фотографувала авторів Марися М’яновська.

Доставка по Україні розпочнеться з 1 грудня. Зараз календар можна передзамовити за 250 гривень. Після завершення передпродажу він вартуватиме 300 гривень.

 

 

 

Джерело: Конкурент
Telegram Channel