Курси НБУ $ 39.59 € 42.26
Ілон Маск отримав і позитивний, і негативний результати тесту на COVID-19

Повідомлення Маска про результати тестування припали на момент, коли кількість нових випадків зараження COVID-19 оновила рекорд.

Фото ldaily.ua.

Ілон Маск отримав і позитивний, і негативний результати тесту на COVID-19

Маск повідомив у Twitter про те, що в нього спостерігалися ознаки застуди і що з чотирьох досліджень, проведених за допомогою одного й того самого апарата, два показали позитивний результат, а ще два - негативний

Головний виконавчий директор американської Tesla Inc. Ілон Маск, який від початку пандемії неодноразово говорив про те, що небезпека коронавірусу перебільшена, повідомив, що отримав позитивний і негативний результати тестів на COVID-19, засумнівавшись у достовірності таких досліджень. «Щось тут дуже нечисто», - написав він. Про це пише газета «День«.

«Щось тут дуже нечисто», - написав він.

За його словами, в симптомах, які він відчував, «не було нічого незвичайного».

У березні Маск прогнозував, що до кінця квітня в США кількість нових випадків захворювання наблизиться до нуля. Того самого місяця Маск заявляв: «Я думаю, що паніка завдасть більше шкоди, ніж вірус, якщо цього вже не сталося».

Повідомлення Маска про результати тестування припали на момент, коли кількість нових випадків зараження COVID-19 оновила рекорд. У середу влада округу Аламіда неподалік Сан-Франциско, де розташований єдиний у США автомобільний завод Tesla, попередила про зростання випадків коронавірусу й можливе впровадження нових обмежень для боротьби з захворюванням. Раніше цього року органи охорони здоров'я округу зобов'язали компанію тимчасово закрити автомобільний завод.

У квітні, коли завод було закрито, Маск під час телефонної конференції з інвесторами розкритикував видані місцевою владою розпорядження щодо самоізоляції. «Поверніть людям їхню бісову свободу», - заявив він.

Чотири результати були отримані за допомогою експрес-тестів. Маск повідомив, що пройшов в іншій лабораторії ретельніше дослідження методом ПЛР, або полімеразної ланцюгової реакції, для якого береться мазок із зіва й носа. Він очікує на результати через 24 години.

Призупинення роботи заводу Tesla у зв'язку з пандемією в певний момент загрожувало звести нанівець план Маска щодо збільшення постачань на 36%. Минулого місяця компанія заявила, що її мета щодо постачання понад 500 тис. електромобілів цього року все ще досяжна. За оцінками аналітиків, незважаючи на пандемію, компанія у 2020 році може отримати перший річний прибуток.

Telegram Channel