Курси НБУ $ 39.57 € 42.12
Як на Любешівщині вітали з професійним днем аграріїв (Фото)

Вітали аграріїв.

Фото Любешівська ОТГ.

Як на Любешівщині вітали з професійним днем аграріїв (Фото)

У аграріїв – теж свято

Традиційно у третю неділю листопада відзначають професійне свято – День працівників сільського господарства.

З цієї нагоди у Любешівській селищній раді прийняли розпорядження «Про відзначення трудових колективів з нагоди Дня працівників сільського господарства».

Подяками селищного голови нагороджено трудові колективи сільськогосподарської галузі громади: Любешівський сектор Волинської філії Українського інституту експертизи сортів рослин, СГПП «Дружба» та ТзОВ «Стохід Нова Агро».

Праця сільського трудівника в усі часи була і залишається нелегкою, але такою важливою і потрібною, від якої залежить добробут і благополуччя людей.

Вітаючи винуватців свята, секретар селищної ради Володимир Сергійчук, побував у селі Деревок, де розташована сортодослідна станція. У вітальному слові він зазначив: «Праця сільського трудівника в усі часи була і залишається нелегкою, але такою важливою і потрібною, від якої залежить добробут і благополуччя людей. Нехай втілюються в життя усі ваші плани, задуми та сподівання, а земля буде щедрою на врожаї».

 

Аграріям Любешівщини подякували за працю, ініціативність, наполегливість та сприяння  агропромислового розвитку краю, а також побажали міцного здоров'я, любові і достатку в домах.

 

 

 

 

 

Джерело: Любешівська ОТГ
Telegram Channel