Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
МОЗ радить підприємцям йти працювати у лікарні на час карантину

Чиновниця каже, що варто допомогти медикам.

Фото Pixabay.

МОЗ радить підприємцям йти працювати у лікарні на час карантину

Українцям пропонують шукати нові ринки

Заступниця міністра охорони здоров'я Ірина Микичак порадила підприємцям у вимушеному простої через карантин вихідного дня «шукати додаткові джерела доходу», а також йти працювати в лікарні. Про це Микичак сказала 16 листопада під час брифінгу, передає Zaxid.net.

Микичак запропонувала малому бізнесу «перетворювати проблеми у нові можливості, як це роками роблять медики у поліклініках, не маючи ресурсу з жебрацькою заробітною платою, але максимально надаючи якісні медичні послуги кожному громадянину».

Микичак зазначила, що наразі лікарні та центри медичної допомоги потребують «сильних і здорових робочих рук» – економістів, бухгалтерів, санітарів, техніків, працівників пральні і кухні, електриків, водіїв, сторожів, вахтерів, різноробочих.

«Ми просто просимо оглянутися навколо себе і знайти інші додаткові джерела доходу, де можна заробляти під час карантину, – з дому, онлайн, дистанційно, надаючи дистанційні послуги на винос, на вивіз і тому подібне», – сказала вона.

Нагадаємо, в Україні від коронавірусу померло немовля.

Зокрема, за її словами тимчасові робочі місця для підприємців готові надати лікарні.

Микичак зазначила, що наразі лікарні та центри медичної допомоги потребують «сильних і здорових робочих рук» – економістів, бухгалтерів, санітарів, техніків, працівників пральні і кухні, електриків, водіїв, сторожів, вахтерів, різноробочих тощо.

Telegram Channel