Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
У Рівному поліція в'пяте намагається закрити генделик, який під час карантину рятує містян від тверезості

Сказитися можна!

Фото kyiv.depo.ua

У Рівному поліція в'пяте намагається закрити генделик, який під час карантину рятує містян від тверезості

Сьогодні, 18 листопада, працівники управління патрульної поліції о 02:30 знову виявили, що на вулиці Набережній працює розважальний заклад: із приміщення виходили відвідувачі, що було зафіксовано на боді-камер

Відповідно до постанови Кабінету Міністрів України поліцейські продовжують посилено перевіряти суб’єкти господарювання щодо дотримання ними правил карантину, повідомляє Відділ комунікації поліції Рівненської області.

Так, сьогодні, 18 листопада, працівники управління патрульної поліції о 02:30 виявили, що на вулиці Набережній працює розважальний заклад: із приміщення виходили відвідувачі, що було зафіксовано на боді-камеру.

На бармена, який працював у закладі, дільничний офіцер поліції склав адміністративний протокол за статтею 44-3 КУпАП (порушення правил карантину щодо людей). Крім того, вирішується питання про притягнення до адмінвідповідальності і власника закладу. 

Встановлено, що це вже п’яте порушення карантину цим закладом. Всі матеріали скеровані до суду для прийняття рішення. 

Встановлено, що це вже п’яте порушення карантину цим закладом. Всі матеріали скеровані до суду для прийняття рішення. 

У цілому із часу запроваджених обмежень у зв’язку з поширенням COVID-19 на Рівненщині зареєстровано 4884 повідомлень про порушення правил карантину, складено 1098 адміністративних протоколів за статтею 44-3 КУпАП.

Нагадаємо, що відповідно до внесених змін до постанови Кабінету Міністрів України, забороняється робота після 22-ї та до 7-ї години суб’єктів господарювання із надання послуг громадського харчування без організації дозвілля (ресторанів, кафе, барів, закусочних, їдалень, кафетеріїв, буфетів тощо), крім діяльності з надання послуг громадського харчування із здійсненням адресної доставки замовлень та замовлень на винос.

Поліцейські у межах наданих їм повноважень забезпечують виконання необхідних профілактичних, карантинних заходів і наголошують громадянам та суб’єктам господарювання на суворому дотриманні встановлених обмежень.

Telegram Channel