Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
Який смартфон Samsung обрати у 2020 році? Огляд основних лінійок

Усі смартфони компанії представляють лише 5 серій: A, M, S, Note і Z.

Фото E-Katalog.

Який смартфон Samsung обрати у 2020 році? Огляд основних лінійок

У 2020 році асортимент смартфонів Samsung на українському ринку поповнився більш ніж 20 новими моделями. При цьому всі вони представляють лише 5 серій: A, M, S, Note і Z. Що означають ці літери та які особливості мають апарати тієї чи іншої серії — про це нам розповіли експерти E-Katalog

Samsung Galaxy A

Galaxy A — «народні» смартфони середнього класу. Вже не перший рік поспіль саме вони утримують звання найбільш ходової лінійки Samsung. А-смартфони привабливі зовні, мають класні Super AMOLED екрани, потужне «залізо», NFC-чіп і актуальні модулі зв’язку. У плані фотографічних здібностей А-лінійка, звичайно, не дотягує до рівня флагманів, але ж більшості користувачів і не потрібні такі дорогі опції, як перископічна оптика або 100-кратне збільшення. А з задачею отримання яскравих, барвистих та деталізованих знімків в найпоширеніших сценаріях використання смартфони Galaxy A справляються на відмінно.

Samsung Galaxy M

Головна фішка гаджетів M-лінійки — вражаюча автономність. Вони обладнуються акумуляторами ємністю 5 000–6 000 мАг, що забезпечують до 3-4 днів роботи телефону на одному заряді при активній експлуатації. У функціональному плані смартфони Samsung Galaxy M схожі з представниками серії А.

Samsung Galaxy S

S-лінійка Samsung — це флагманські пристрої з найкращими камерами, надчітким Dynamic AMOLED дисплеєм з частотою 120 Гц і підтримкою HDR10+, потужним «залізом», водозахищеним корпусом та широким функціоналом. У 2020 році серія S поповнилася одразу чотирма новими девайсами.

Samsung Galaxy S20 — базова версія з 6,2-дюймовим екраном.

Samsung Galaxy S20 Plus — має збільшений до 6,7 дюйма дисплей і додатковий датчик глибини ToF 3D в складі основної камери.

Samsung Galaxy S20 Ultra 128gb — просунута версія S20, що привертає увагу величезним 6,9-дюймовим дисплеєм, а також телескопічним об’єктивом з 10-кратним оптичним і 100-кратним цифровим зумами.

Samsung Galaxy S20 FE — спрощена модифікація флагману з таким самим потужним «залізом», але меншим за роздільною здатністю екраном і простішою зв’язкою камер.

Samsung Galaxy Note

Galaxy Note — ще одна флагманська лінійка південнокорейського бренда. Навіщо потрібні одразу дві? Все просто: серія S орієнтована на широке коло користувачів і безпосередньо конкурує з айфонами. Водночас лінійка Note покликана задовольняти потреби ділових людей, що використовують смартфон не тільки для мультимедійних розваг і спілкування, а й для бізнесу та роботи. Моделі Samsung Galaxy Note в обов’язковому порядку обладнуються великим дисплеєм і фірмовим стилусом S Pen.

Samsung Galaxy Z

Galaxy Z — мабуть, найінноваційніші смартфони на ринку. Їхньою головною фішкою є гнучкі складні дисплеї. Так, Samsung Galaxy Z Flip складається навпіл у вертикальній площині, подібно старому доброму Motorola Razer V3. Для зручності користування гаджет має невеликий додатковий екран біля блоку камер, на ньому відображаються час та останні повідомлення.

Ще більш просунутий апарат — Samsung Galaxy Z Fold2. Він розкривається подібно книжці, перетворюючись в невеликий планшет із 7,6-дюймовим екраном на внутрішньому розвороті. Ще один повноцінний дисплей на лицьовій панелі забезпечує можливість повноцінної експлуатації Samsung Galaxy Z Fold2 в режимі смартфона.

Telegram Channel