Курси НБУ $ 39.59 € 42.26
Маска від прищів та вугрів

Проблемній шкірі можна допомогти.

Фото fito.com.ua.

Маска від прищів та вугрів

Найпоширеніша причина їхньої появи на обличчі — гормональні зміни, які переживає кожний підліток. Прищі турбують жінок у період вагітності і певної фази менструального циклу. Не застраховані від проблемної шкіри й особи з ендокринними захворюваннями. Сприяють висипанням і забруднене повітря, неправильне харчування та навіть недотримання гігієни

Маски можна виготовити в домашніх умовах, і вони нічим не поступатимуться салонним.

Дріжджі.

Допоможуть у боротьбі з прищами на обличчі звичайні дріжджі, які є у холодильнику кожної господині.

Допоможуть у боротьбі з прищами на обличчі звичайні дріжджі, які є у холодильнику кожної господині.

Для маски розведіть їх із водою до стану кашки та нанесіть на шкіру. Щоб досягти кращого ефекту, додайте кілька крапель лимонного соку. Зніміть маску, коли вона підсохне. Для цього намочіть шкіру водою та обережно зітріть суміш. Проводити таку процедуру можна двічі на тиждень.

Аспірин та йогурт.

Додайте 2 розтовчені на порошок таблетки аспірину в 1 ст. л. натурального йогурту чи сметани та влийте в  масу  1 ч. л. мінеральної води. Маску нанесіть на чисту шкіру та змийте через 10 хвилин. Таку процедуру дерматологи радять проводити навіть для профілактики.

Сода.

Вона очищає та пом’якшує шкіру, знімає запалення, сприяє швидкому загоєнню та прибирає чорні цятки. Для маски приготуйте марлю, складіть її у 2–3 шари та злегка змочіть водою. Посипте содою і дочекайтеся, доки вона стане вологою. Якщо залишиться сухою, можете додатково збризнути її водою. Нанесіть її на обличчя на 15–20 хвилин, потім змийте.

 

Telegram Channel