Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Відомий футболіст з Волині розповів про найбільшу п’янку

«В готелі у Стамбулі було таке...».

Фото Обозреватель.

Відомий футболіст з Волині розповів про найбільшу п’янку

Колишній захисник «Шахтаря» і збірної України Артем, уродженець Волинської області Артем Федецький зізнався, що за весь час його виступу в донецькому клубі (2008-2012), найбільша вечірка була в Туреччині після перемоги над бременським «Вердером»

Водночас, за словами ексфутболіста, п'яних як чіп не було нікого. «Найлютiша п'янка в «Шахтарі» була після перемоги в Кубку УЄФА. Там було жорстко. Ми одразу після гри в Стамбулі переночували і там в готелі було таке... Команда, дружини футболістів – відзначали, випивали. Така серйозна подія – перемога в КУЄФА. Був буквально повний карт-бланш», – зазначив Федецький в ефірі Youtube-каналу «ОТДУШИВДУШУ».

Був буквально повний карт-бланш.

Артем згадав кумедний випадок по прильоту в Донецьк. «Було таке вшанування в аеропорту, дуже багато людей. Саня Кучер переплутав таксі з патрульною машиною і поїхав нею додому. Стояла патрульна машина, контролювала громадський порядок. Саня підійшов: «Мені треба додому». – «Немає питань, поїхали». З мигалочками, все красиво, людина доїхала. Було таке. Коли можна було – все розуміли. Було свято для людей, для Донецька, для України», – підсумував Федецький.

Як повідомляв ми повідомляли, раніше Федецький висловив підтримку скандальному земляку Анатолію Тимощуку, який нині працює в тренерському штабі російського «Зеніту». Читайте «Він українець, але живе в Росії» - Федецький став на захист Тимощука

Джерело: Обозреватель.
Telegram Channel