Курси НБУ $ 39.59 € 42.26
Де волинські учасники АТО облаштовують рекреаційну зону

Щоб було, де присісти для замилування волинською мальовничістю.

Фото з фейсбук-сторінки Княгининівської громади.

Де волинські учасники АТО облаштовують рекреаційну зону

Реакраційна зона знаходиться на водному маршруті Любязь-Сваловичі

В рамках проєкту «Перлини Волині», що проводиться за підтримки Волинської обласної державної адміністрації Княгининівська Спілка учасників АТО (ГО «КнАТО», NGO «KnATO» Group) спільно з Національний природний парк Прип'ять-Стохід розпочали будівництво іще однієї реакраційної зони. Про це інформує один з ініціаторів заходу Юрій Хомич.

Метою даного проекту є підвищення рівня туристичного потенціалу, формування позитивного іміджу краю, популяризація здорового способу життя серед населення та розвиток природно-заповідного фонду України.

Метою даного проекту є підвищення рівня туристичного потенціалу.

Слід відзначити що до хорошої справи залучились атовці зі всієї області. А це Andrij Kvach (Ківерці), Віктор Лутков (Світязь), Артур Булат (Луцьк), Юрій Букія (Горохів), Андрій Парчук (Любешів).

 

 Окремо хочемо подякувати керівнику Нааціонального парку Олександру Сащуку та всім працівникам Любязького природоохоронього науково-дослідного відділеня за надану всесторонню допомогу. Без цих хлопців ми б і за тиждень би не справились.

Реакраційна зона знаходиться поряд з урочищем «Комариха» на водному маршруті Любязь-Сваловичі. Більш точну назву ви можете взнати у місцевих жителів, а зрозуміти чому місцеві так її назвали зможете, коли пройдете цим маршрутом.

Telegram Channel