Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
Чи дешевшають товари у «чорну п'ятницю»

Дослідження у 2019-му показало, що з 219 товарів тільки 3 мали меншу ціну, аніж раніше.

Фото ukrinform.ua.

Чи дешевшають товари у «чорну п'ятницю»

В організації «Which?» відстежували ціни на 219 популярних товарів шести відомих інтернеткомпаній

За даними групи споживачів «Which?» більшість товарів, що продаються у «чорну п'ятницю», були доступні за тією ж ціною або дешевше на початку року. Як передає Укрінформ, про це повідомляє ВВС.

Реклама Google

В організації «Which?» відстежували ціни на 219 популярних товарів на Amazon, AO.com, Argos, Currys PC World і John Lewis за шість місяців до розпродажу 2019 року і шість місяців після неї. Вони виявили, що тільки три товари були найдешевшими у «чорну п'ятницю».

Наприклад, у John Lewis 70 з 78 товарів до розпродажу коштували стільки ж або навіть менше. В Amazon більш ніж половина (57%) товарів були доступні за нижчою або такою ж ціною за шість місяців до «чорної п'ятниці».

Якщо ви шукаєте щось конкретне, проведіть перед покупкою невелике дослідження.

«Угоди, які здаються занадто добрими, щоб бути правдою, часто такі, тому не піддавайтеся на обмежені за часом пропозиції, і якщо ви шукаєте щось конкретне, проведіть перед покупкою невелике дослідження», - порадила Наталі Хітчінс, глава відділу товарів і послуг для дому в «Which?».

Як відомо, «чорна п'ятниця» вважається днем ​​найбільші розпродажі в році. Офіційно її почали проводити в 1966 році в США. В Україні, як і в інші країни, акція прийшла звідти. В Америці її проводять наступного дня після Дня подяки.

Цього року день нібито дешевих товарів припав на 27 листопада. У багатьох магазинах в Україні в зв'язку з пандемією коронавірусу розпродаж розпочався онлайн з понеділка.

Telegram Channel