Курси НБУ $ 39.57 € 42.12
Погода на п'ятницю, 27 листопада: синоптики обіцяють дощ з мокрим снігом

Люба, а чи не хильнути нам ще по келишку червоного винця?

Фото inlviv.in.ua

Погода на п'ятницю, 27 листопада: синоптики обіцяють дощ з мокрим снігом

Відзначається день апостола Пилипа

Якою буде погода на Волині завтра:

27 листопада в Луцьку буде хмарно з проясненням. Вночi без iстотних опадiв, вдень невеликий дощ, подекуди з мокрим снiгом. Вiтер пiвденно-захiдний з переходом на захiдний, 7-12 м/с. Температура вночі 1-3° морозу, вдень 1-3° тепла.

Хмарно з проясненням буде і на теренах Волинської області. Вночi без iстотних опадiв, вдень невеликий дощ, подекуди з мокрим снiгом. Вiтер пiвденно-захiдний з переходом на захiдний, 7-12 м/с. Температура вночi 0-5°морозу, вдень 0-5°тепла.

Найтепліше 27 листопада було у 1949-му році – плюс 10,6 градуса, найхолодніше – у 1993-му році – мінус 12,0 градуса.

Народний прогноз погоди:

27 листопада відзначається день апостола Пилипа. Погода цього дня багато в чому визначала майбутній врожай: іній на Пилипа — до врожаю вівса, дощ — пшениці. Якщо хмарне небо чи випаде сніг — до негожого травня; іній на деревах — до морозу, туман — на відлиги, а якщо вночі був іній, вдень сніг не випаде. Прислуховувались і до пернатих «сусідів»: «На Пилипа ворона каркне — до відлиги».

Прогноз погоди на післязавтра:

28 листопада синоптики також прогнозують хмарну з проясненням погоду. Невеликий мокрий снiг з дощем. На дорогах місцями ожеледиця. Вiтер пiвнiчно-захiдний, 7-12 м/с. Температура протягом доби від 1º морозу до 4º тепла.

 

 


Передрук або відтворення у будь-якій формі цього матеріалу без письмової згоди volyn.com.ua заборонено.

Telegram Channel