Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
Російський медійник заразився COVID після експериментів з вакциною

Пивоваров - автор низки передач на каналі НТВ.

Фото pravda.com.ua.

Російський медійник заразився COVID після експериментів з вакциною

Журналіст натякнув, що він брав участь в дослідженні вакцини й не знає, дали йому вакцину чи плацебо

Російський журналіст Олексій Пивоваров, який два місяці тому зробив щеплення вакциною «Супутник V», захворів на коронавірус. Про це інформує Українська правда з посиланням на Пивоварова в Twitter.

Реклама Google

Пивоваров розповів, що він прищепився російською вакциною, і все одно заразився COVID. Журналіст натякнув, що він брав участь в дослідженні вакцини й не знає, дали йому вакцину чи плацебо.

Пряма мова Пивоварова: «Оскільки вже багато хто знає, вважаю правильним написати про це: я захворів на коронавірус. І так, два місяці тому я робив щеплення від ковіду. Ось дослідним шляхом встановив, що це було плацебо. Або «Супутник» в моєму випадку не спрацював».

І так, два місяці тому я робив щеплення від ковіду. Ось дослідним шляхом встановив, що це було плацебо. Або «Супутник» в моєму випадку не спрацював».

Довідково: Пивоваров - автор низки передач на каналі НТВ (1993-2013), продюсер і менеджер в холдингу «СТС Медіа» (2013-2016), головний редактор і генеральний продюсер телеканалу RTVi (2016-2020). Веде на Youtube свій канал.

Нагадаємо: У Росії троє медиків з Алтайського краю заразилися COVID-19 після щеплення російською вакциною «Спутник V». 26 листопада творці російської вакцини «Супутник V» запропонували шведсько-британській компанії AstraZeneca скомбінувати препарати нібито для збільшення ефективності.

Telegram Channel