Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
Ветерани АТО проводять новорічну онлайн-ярмарку

Це як пропозиція купувати обдумано, неемоційно, підтримавши тих, хто не один рік захищав наше Різдво.

Фото day.kyiv.ua.

Ветерани АТО проводять новорічну онлайн-ярмарку

Передноворічно-різдвяний час — час ярмарків. Люди починають купувати подарунки напередодні Святого Миколая, а далі — під ялинку на Новий рік, на Різдво, Старий Новий рік... І хоч 2020-й обмежив нас щодо спілкування offline, позбавив звичного ритму життя, але він не стане, як у відомому фільмі, «викрадачем Різдва»

Національний проєкт Isolated/ Ізольовані разом із громадською організацією Veterano Service за підтримки Міністерства у справах ветеранів України організовує ярмарку online. Проєкт взяв собі за мету акцентувати увагу українців на тих, хто знаходиться в ізоляції, інформує видання День.

 Ціль Isolated — розвинути нову культуру благодійності, де люди, об’єднуючись, знаходять новий сенс у добрих спраkkвах.

Ізоляції, спричиненій не лише пандемією, карантином і вдруге можливим локдауном. Йдеться про хворих самотніх дідусів та бабусь; сиріт; сім’ї, які опинилися у складних життєвих обставинах, людей з інвалідністю. Ціль Isolated — розвинути нову культуру благодійності, де люди, об’єднуючись, знаходять новий сенс у добрих спраkkвах.

Veterano Service — платформа, на якій зібралися понад 200 власників ветеранських бізнесів. До речі, третина з них з інвалідністю. Зібралися для матеріальної та інформаційної підтримки, навчання та працевлаштування. Вони пропонують українцям делікатесні равлики, крафтові сири, прикраси, розкішні вироби зі шкіри, ексклюзивні іграшки, у тому числі і розвиваючі — для дітлахів, подарункові сертифікати на послуги...

Ярмарка online — це якраз можливість допомогти людям, що зараз опинилися в складних життєвих обставинах, зробивши покупки у ветеранів АТО, які пройшли горнило війни і у цей складний час будують своє майбутнє.

«Нехай скромніші, нехай меншу кількість, та все ж ми купуватимемо подарунки на Святого Миколая, Новий рік, Різдво. Ця ярмарка як пропозиція купувати обдумано, неемоційно, підтримавши тих, хто не один рік захищав наше Різдво», — говорить Кирило ТЕРЕЩЕНКО, власник креативної агенції MAKE SENSE, яка є ініціатором Іsolated.

«Ветерани АТО дуже добре знають, що таке людський біль та як важливо допомогти в складні періоди життя. Вони не раз долучалися до благодійності та підставляли своє плече потребуючим. Однак зараз їм потрібна і ваша участь», — продовжує Лариса МИКИТЬОН, керівниця Veterano Service.

Ярмарка відбуватиметься у FB-магазині на FB cторінці Veterano Service.

Настя ХАМАР, газета «День».

Telegram Channel