Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
Принца Гаррі сприйняли за продавця ялинок на ярмарку

Герцог і герцогиня Сассекські готуються до майбутнього Різдва.

Фото: Профиль.

Принца Гаррі сприйняли за продавця ялинок на ярмарку

Після відмови від королівських повноважень та переїзду до Америки принц Гаррі й Меган Маркл відмовились від публічного життя. Схоже, це позначилось на впізнаваності пари. Адже королівського нащадка сприйняли за продавця ялинок на ярмарку

Подружжя принца Гаррі й Меган Маркл готується вперше відзначити Різдво у власному будинку в США. Як інформує видання Vanity Fair, пара вже обирає різдвяний декор для маєтку в Санта-Барбарі. Разом вони відправились на ялинковий ярмарок, аби обрати святкове дерево. Там з ними трапилась курйозна історія, яку у твіттері розповів один з працівників.

Реклама Google

«Меган і принц Гаррі прийшли сьогодні до мене на роботу, і ми продали їм ялинку», – йдеться в повідомленні користувача, опублікованому в середу, 2 грудня. Він додав, що для приїзду королівської пари помічники підібрали ідеальний час. Так, торговельна ділянка була майже порожньою, тому ярмарку не довелось закривати спеціально для знаменитих гостей.

Маленький хлопчик підбіг до принца Гаррі й стурбовано запитав, чи продає той ялинки.

Однак інші покупці все ж були, адже маленький хлопчик підбіг до принца Гаррі й стурбовано запитав, чи продає той ялинки. Працівник не став описувати реакцію герцога Сессекського на курйозний інцидент.

Там була одна сім'я, їхній маленький син підбіг через дерева до Гаррі і запитав, чи не працює він тут, не знаючи, хто це,
– поділився користувач твіттера.

Нагадаємо, що минулого року Меган Маркл і принц Гаррі святкували Різдво в орендованому маєтку на острові Ванкувер у Канаді. Тоді вони відмовились від звичного торжества з королівською родиною в Сандрінгемському палаці й провели головне свято року з мамою Меган Дорією. Цього року пара планує залишитися у своєму будинку в Каліфорнії, а за кілька днів відвідати Велику Британію.

Джерело: 24 канал
Telegram Channel