Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
Волинянин хотів взяти кредит на сайті і переказав понад 10 тисяч шахраям

Інтернет-покупки – небезпечні.

Фото ілюстративне.

Волинянин хотів взяти кредит на сайті і переказав понад 10 тисяч шахраям

Того ж дня ще волинянка через популярну соцмережу замовила спортивний костюм у шахраїв

Минулого тижня до Любомльського відділу поліції надійшло два повідомлення про вчинення шахрайства. В одному випадку волинянку надурили в інтернеті на покупці одягу, в іншому  – чоловіка розвели псевдокредитори.

Про це інформують на сторінці райвідділу поліції у фейсбуці.

Так, 30 листопада до чергової частини Любомльського ВП ГУНП надійшло звернення 42-о річної жительки міста Любомль про те, що через соціальну мережу «Інстаграм», під приводом продажу спортивного костюму, невстановлена особа заволоділа коштами в сумі 1548 гривень, які заявниця переказувала на картку.

Під приводом продажу спортивного костюму, невстановлена особа заволоділа коштами в сумі 1548 гривень, які заявниця переказувала на картку.

Того ж дня в чергову частину відділку поліції звернувся 28-річний житель Любомля, який з метою підтвердження своєї платоспроможності, щоб отримати в подальшому від невстановленої особи кредит, подав заявку на сайт, далі переказав на банківський рахунок кошти в сумі 10500 гривень, однак так і кредиту не отримав.

Реклама Google

Відомості за вказаними фактами внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 190 КК України. Триває досудове слідство.

Джерело: Любомльський відділ поліції
Telegram Channel