Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
«Поліські веретена» із Каменя-Каширського заколядують на всю Україну

Знай наших!

Фото з архіву районного БК.

«Поліські веретена» із Каменя-Каширського заколядують на всю Україну

Артистів з Волині запросила відома телеведуча Оксана Пекун

6 грудня цей народний аматорський вокальний колектив районного Будинку культури взяв участь у зйомках телепередачі «Українське Різдво», яку можна буде побачити 7– 8 січня 2021 року на 112 телеканалі. Начальник відділу культури Камінь-Каширської райдержадміністрації Євгенія Сидорчук у телефонній розмові розповіла:

– Народний аматорський вокальний колектив «Поліські веретена» їздив до столиці у складі восьми чоловік (число було обмежене, оскільки в телепрограмі беруть участь аматори сцени з усіх регіонів нашої країни) на запрошення заслуженої артистки України, естрадної співачки, телеведучої Оксани Пекун. І це не випадково: вона добре знає наші колективи, адже окремі з них були учасниками телепрограми «Фольк-music», яку вона вела. А камінь-каширці мали змогу чути її чарівний голос на сцені свого міста – співачка була їх гостею торік, коли район відзначав 80-річчя з дня створення. Оксана Пекун, а також Петро Мага – ведучі телепередачі «Українське Різдво».

Народний аматорський вокальний колектив «Поліські веретена» їздив до столиці у складі восьми осіб.

Народним аматорським вокальним колективом «Поліські веретена», який заколядує на всю Україну, керує Олена Комар. Його учасники співають і у відомому не лише на Камінь-Каширщині, Волині, а й за її межами народному аматорському ансамблі пісні «Родовід».

Артисти навіть сфотографувалися, щоб мати згадку про непересічну подію. На особливому фото – Катерина Пікун, Лідія Сацик, Федір Пащук, Світлана Сотнік і Валентин Козік, а також Дмитро Смолярчук і Олена Комар (керівник колективу).

Відео


Передрук або відтворення у будь-якій формі цього матеріалу без письмової згоди volyn.com.ua заборонено.

Telegram Channel