Курси НБУ $ 39.60 € 42.28
«Швидка» їхала годину: чоловік помер на лавці, так і не дочекавшись медиків (Фото)

Очевидці викликали швидку, але вона приїхала надто пізно.

Фото Pixabay.

«Швидка» їхала годину: чоловік помер на лавці, так і не дочекавшись медиків (Фото)

Очевидці двічі телефонували на лінію «103» і двічі викликали поліцію, але вона так і не прибула

В Одесі літній чоловік присів на лавочку і втратив свідомість. Очевидці викликали швидку, але вона приїхала надто пізно.

Про це повідомляє кореспондент 048.ua.

Пройшло близько 45 хвилин з моменту, як вперше очевидці викликали медиків. За цей час було зроблено ще два дзвінки на лінію «103» і двічі викликали поліцію, яка так і не приїхала.

На проспекті Шевченка сьогодні, 9 грудня, люди помітили, що на лавочці лежить пристойно одягнений чоловік поважного віку й не подає жодних ознак життя. Це сталося близько 9:00. Приблизно в цей же час співробітники ріелторської компанії, які перші помітили чоловіка, викликали «швидку». Протягом 25 хвилин так ніхто і не приїхав.

Читайте також: Літнього пацієнта після двосторонньої пневмонії в памперсі і капцях вивели на вулицю в мороз.

Ще через 15 минт небайдужа одеситка вирішила взяти ініціативу в свої руки. Вона спробувала намацати у чоловіка пульс, а після знайшла його телефон і зателефонувала на останній набраний їм номер. Трубку взяв син, який в цей момент знаходився на роботі, після чого він повідомив про подію своїй дружині, яка живе неподалік від цього місця.

Тим часом пройшло близько 45 хвилин з моменту, як вперше очевидці викликали медиків. За цей час було зроблено ще два дзвінки на лінію «103» і двічі викликали поліцію, яка так і не приїхала.

О 9:48 на місце прибула невістка літнього чоловіка. В цей же час приїхала і карета швидкої допомоги. О 9:50 медики констатували смерть.

Чоловік пролежав на лавочці біля години, перш ніж «швидка» змогла дістатися до місця виклику.

 

 

Telegram Channel