Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
Волинський народний хор запрошує... на виставу

Кожен виступ колективу містить «родзинку».

Фото: Волинська обласна філармонія.

Волинський народний хор запрошує... на виставу

Волинян закликають разом відзначити католицьке Різдво 21 і 25 грудня – о 19.00

Виступів Волинського державного академічного українського народного хору (художній керівник і головний диригент ‒ заслужений діяч мистецтв України Олександр Стадник) завжди очікуєш із нетерпінням і якимсь трепетним передчуттям свята, оскільки цей колектив наділений особливою здатністю приємно дивувати слухача. Не було, мабуть, іще жодної програми, де б не була присутня своя «родзинка», яка вирізняє саме Волинський народний хор з-поміж інших в Україні.

Тож місце дії – облмуздрамтеатр, ‒ аж ніяк не випадкове.

Цього року, на жаль, світові проблеми ‒ а саме пандемія COVID-19, ‒ нерідко ставали на заваді зустрічам колективу з численними шанувальниками. Але, як відомо, і крізь хмари нерідко проглядає сонце, змінюючи до непізнаванності довколишній краєвид. Таким проясненням (дай Боже, щоб воно відбулося!) можна вважати й музичну виставу Волинського народного хору, заплановану на 21 і 25 грудня (Різдво за григоріанським календарем) у Волинському академічному обласному українському музично-драматичному театрі імені Т. Г. Шевченка (директор ‒ заслужений діяч мистецтв України Анатолій Глива). Так, саме виставу, як сповіщають афіші. А зрештою, чи не є такою виставою кожен із виступів колективу? Тож місце дії – облмуздрамтеатр, ‒ аж ніяк не випадкове.

Реклама Google

Початок вистави 21 і 25 грудня – о 19.00.

Квитки продаються в касі філармонії на Театральному майдані.

УВАГА!!! У ЗВ’ЯЗКУ З НЕОБХІДНІСТЮ ДОТРИМАННЯ СОЦІАЛЬНОГО ДИСТАНЦІЮВАННЯ, КІЛЬКІСТЬ КВИТКІВ ДЛЯ ПРОДАЖУ – ОБМЕЖЕНА. Вхід – із ОБОВ’ЯЗКОВИМ дотриманням МАСКОВОГО РЕЖИМУ!

Телефони для довідок – 24-02-41, (095) 206-75-88, (097)757-32-31, (066) 174-80-20.

Джерело: Волинська обласна філармонія
Telegram Channel