Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
Погода на четвер, 10 грудня: головним синоптиком цього дня буде Вухань Куцохвостович Зайчук

Що скажеш, куцохвостий?

Фото goodfon.ru

Погода на четвер, 10 грудня: головним синоптиком цього дня буде Вухань Куцохвостович Зайчук

Уважно придивіться до хутра косооких

Якою буде погода на Волині завтра:

10 грудня у Луцьку буде хмарно. Вночі без істотних опадів. Вдень мокрий сніг, слабка ожеледь. На дорогах ожеледиця. Вітер південно-східний, 7-12 м/с. Температура вночі 1-3º морозу, вдень 0-2º тепла.

Хмарно буде і на теренах Волинської області. Вночі без істотних опадів. Вдень мокрий сніг, місцями налипання мокрого снігу, слабка ожеледь. На дорогах ожеледиця. Вітер південно-східний, 7-12 м/с, місцями 15-20 м/с. Температура вночі 0-5º морозу, вдень від 2º морозу до 3º тепла.

Найтепліше 10 грудня було у 1982-му році – плюс 9,5 градуса, найхолодніше – у 2002-му році – мінус 21,3 градуса.

Народний прогноз погоди:

Цього дня вшановується пам’ять святого Романа, який мав дар зцілення тілесних недуг і жив у затворі. Єдиним вказівником погоди для наших пращурів був заєць. Якщо шкіра зайця була вкрита плямами — на м’яку зиму. У цей час у лосів відпадають старі роги. А риба залягає у зимувальні ями, на дно.

Прогноз погоди на післязавтра:

11 грудня синоптики також прогнозують хмарну погоду. Дощ подекуди з мокрим снігом. Місцями туман, слабка ожеледь. На дорогах ожеледиця. Вітер південно-східний, 7-12 м/с. Температура вночі від 2º морозу до 3º тепла, вдень 1-6º тепла.

 


Передрук або відтворення у будь-якій формі цього матеріалу без письмової згоди volyn.com.ua заборонено.

Telegram Channel