Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
Замотала в ганчір'я і дочекалася темряви: 17-річна породілля викинула немовля на смітник – дитину знайшли мертвою

Триває досудове розслідування.

Фото herson.depo.ua.

Замотала в ганчір'я і дочекалася темряви: 17-річна породілля викинула немовля на смітник – дитину знайшли мертвою

Тіло новонародженого хлопчика було знайдено поліцейськими на смітнику в одному з сіл Іванівського району Херсонської області

Про це повідомили у ГУ Нацполіції в Херсонській області, передає Depo.Херсон.

Немовля в ганчір’ї та пакетах було знайдено поліцейськими на сільському смітнику після отримання анонімного повідомлення про 17-річну дівчину, яка була вагітною, але нині в неї немає ані живота, ані дитини.

Породілля поклала немовля з ганчір’ям у пакет та, дочекавшись темряви, віднесла на смітник. Саме там і знайшли правоохоронці мертвого хлопчика.  

Хоча дівчина та її близькі заперечували факт вагітності, поліцейські вирішили направити юначку на гінекологічний огляд. Лікар підтвердив, що дівчина народила приблизно 10 днів тому. Після цього юначка зізналася: вагітність була небажаною, дитина начебто народилася мертвою. Породілля поклала немовля з ганчір’ям у пакет та, дочекавшись темряви, віднесла на смітник. Саме там і знайшли правоохоронці мертвого хлопчика.  

Реклама Google

Причина його смерті стане відома після проведення судово-медичної експертизи. Нині вирішується питання щодо оголошення дівчині підозри в умисному вбивстві новонародженої дитини та щодо обрання запобіжного заходу.

Варто зазначити, дівчина походить із не надто благополучної родини. Її 48-річна мати, раніше судима за вбивство, понад чотири місяці не проживає з дітьми.

Читайте також: Волинянин убив людину, його взяли під варту.

Telegram Channel