Курси НБУ $ 39.55 € 42.06
«Не знаю, хто кому дарував подарунок». Нардеп Рубльов прокоментував закиди Погуляйка (Відео)

Гучні заяви в сесійній залі.

Волинь-нова

«Не знаю, хто кому дарував подарунок». Нардеп Рубльов прокоментував закиди Погуляйка (Відео)

Народний депутат В'ячеслав Рубльов вважає, що Юрій Погуляйко не гідний займати свою посаду. А його закиди про подарунок іншому народному депутату Ігорю Палиці, який полягає у висловленні недовіри керівнику виконавчої гілки влади області, відкидає

Народний депутат В'ячеслав Рубльов вважає, що Юрій Погуляйко не гідний обіймати посаду голови ОДА. 

У коментарі нашому виданні він зауважив, що питання недовіри нинішньому голові ОДА розглядалося ще й раніше.

Нагадаємо, сьогодні на сесії Волинської обласної ради депутати хотіли, аби голова облдержадміністрації прозвітував про свою роботу. Розпорядився скликати депутатів голова облради Григорій Недопад. Але Юрій Погуляйко заявив, що не буде сьогодні звітувати  і не прийшов на сесію.  Заявив, що відзвітує не раніше січня – лютого 2021 року, зокрема, лише після виконання бюджету за 2020 рік та його затвердження Міністерством фінансів. Це ще дужче обурило депутатів, відтак обранці вирішили висловити голові ОДА недовіру.  Згодом голова облдержадміністрації таки з’явився в сесійній залі.  Він заявив, що депутати хочуть висловити  йому недовіру, бо хочуть догодити Ігорю Палиці, мовляв прагнуть зробити йому такий подарунок до дня народження. А влаштував усе це це народний депутат В’ячеслав Рубльов. 

Те, що він прийшов і тут заявляв, не робить йому честі, а депутати обласної ради, які сьогодні голосували, вчергове тільки переконалися, що вони зробили правильний вибір, тому, що така людина негідна представляти очільника Волинської області.

«Те, що він прийшов і тут заявляв, не робить йому честі, а депутати обласної ради, які сьогодні голосували, вчергове тільки переконалися, що вони зробили правильний вибір, тому, що така людина негідна представляти очільника Волинської області», – прокоментував нардеп.

Щодо заяви Погуляйка про подарунок для Ігоря Палиці,  Рубльв відповів, що не знає, хто йому готував такий подарунок. 

 «Подарунок – це те, що він (ред. Погуляйко) забрав у волинян 400 мільйонів гривень. Те, що він 22 мільйона гривень не використав з фонду регіонального розвитку. Цей подарунок у Волинської області заберуть на Київ. Не знаю, кому він готував цей подарунок, але нинішня чергова його вихідка, свідчить про те, що щодо нього повинні ухвалити жорсткі кадрові рішення», – прокоментував нардеп. 

 

Він заперечив те, що подання про зміщення Погуляйка з посади голови ОДА –  це подарунок Ігорю Палиці на день народження, зауваживши, що про це зміщення говорили ще рік тому.

 

 

 

 

 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

.  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Передрук або відтворення у будь-якій формі цього матеріалу без письмової згоди volyn.com.ua заборонено.

Telegram Channel