Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
У луцькому тролейбусі – скандал: пасажири захистилися за дівчину

Скандал у луцькому тролейбусі.

Фото Конкурент.

У луцькому тролейбусі – скандал: пасажири захистилися за дівчину

Лучанка приклала картку до валідатора, але плата за проїзд чомусь не стягнулась

У Луцьку вчора, 10 грудня, у тролейбусі стався неприємний інцидент.

Про це volyn.com.ua повідомили очевидці події.

Люди кричали з усіх кутків: «Ті валідатори погано працюють!», «У мене теж так було», «Дівчина не винна, що валідатор не спрацював», «Таке досить часто трапляється» і тому подібне.

За словами небайдужої пасажирки, на зупинці громадського тарнспорту біля ЦУМу у тролейбус зайшла чимала кількість людей, мовляв, не було де яблуку впасти. Коли рогатий зупинився на проспекті Молоді у салон зайшла контролер і почала перевіряти оплату проїзду.

Читайте також: Чому луцький «Біг-Бен» завісили банером, а один з найстаріших годинників міста... раптово зник (ВІДЕО).

– Черга дійшла до дівчини, яка сиділа в передній частині тролейбусу, виявилося, що проїзд вона не оплатила. Працівниця одразу почала вимагати сплатити штраф у сумі 80 гривень, але дівчина відмовила, мовляв, до валідатора картку прикладала, але через таку кількість людей у салоні просто не змогла проконтролювати чи считалася інформація з картки. Коли коонтролер почала наполягати, у суперечку втрутилися чи не всі пасажири транспорту: батько з сином, якісь дві жінки, бабуся... Люди кричали з усіх кутків: «Ті валідатори погано працюють!», «У мене теж так було», «Дівчина не винна, що валідатор не спрацював», «Таке досить часто трапляється» і тому подібне, – розповідає одна з пасажирок.

Врешті, через обурення натовпу контролер сказала дівчині, що це востаннє, й що за оплатою має слідкувати вона сама.

Чому у луцькому транспорті трапляються такі прикрі ситуації, ми з'ясовували у начальника відділу управління транспорту та зв'язку Луцької міськради Володимира Степанова.

– Щоденно за проїзд сплачують тисячі пасажирів. Валідатори нині працюють систематично, такі випадки є поодинокими. Коли котролер перевіряє оплату, валідатор тимчасово блокується і ніхто з присутніх вже не може здіснити оплату. У разі несплати  – штраф. Аби таких випадків не траплялося, раджу пасажирам ознайомитися з правилами оплати та найчастішими помилками при користуванні е-квитками, які опубліковані на сайті Луцької міськради, – головний транспортник міста.


Передрук або відтворення у будь-якій формі цього матеріалу без письмової згоди volyn.com.ua заборонено.

Telegram Channel