Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
У Шацькій громаді затвердили старост

Віктор Плейтух.

Фото Район. Шацьк.

У Шацькій громаді затвердили старост

Депутати підтримали кандидатури старост Світязького, Пульмівського, Піщанського, Самійличівського та Пулемецького округів

15 грудня на черговій сесії Шацької селищної ради, під головуванням Сергія Карпука, вибирали старост. Кандидатури до обрання подав селищний голова.

Про це повідомляє Район. Шацьк.

Старостою сіл Світязького округу став Віктор Плейтух. Оксану Тумік депутати висловили довіру і призначили старостою Пульмівського округу. Петра Мегеля призначили головою Піщанського округу. Олександр Кусько отримав підтримку депутатів та залишився старостою в Самійличівському окрузі. Ексголова Пулемецької сільської ради Василь Демедюк став старостою цього округу.

Селищний голова перед поданням на розгляд ради кандидатури старост, він зустрічався з мешканцями та обговорював це питання. 

Як повідомив Сергій Карпук, перед поданням на розгляд ради кандидатури старост, він зустрічався з мешканцями та обговорював це питання. Разом з тим, в Ростані, Прип’яті та Грабово немає одностайності думки серед місцевих, тому там посади старост залишаються вакантними.

До прикладу, в Прип'ятському окрузі люди озвучили аж п’ять кандидатур, один із них вже відмовився.

 

Реклама Google

На цьому ж засіданні селищної ради депутати затвердили Положення про старост Шацької селищної ради, в якому прописані повноваження, права та обов’язки керівників округів.

Старост обирають на час дії селищної ради, однак староста може припинити достроково свої повноваження.

 

 

 

Джерело: Район.Шацьк
Telegram Channel