Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
На вулицях Харкова з'явилися місця для паркування оленів

Так їм і треба!

Фото facebook.com/ihor.terekhov

На вулицях Харкова з'явилися місця для паркування оленів

З порушниками вирішили боротися в дошкульно-жартівливій формі

На одній з вулиць Харкова встановили незвичайний дорожній знак, який натякає на заборону паркування транспорту в даному місці.

Фото знака опублікував у Facebook секретар міської ради Ігор Терехов, інформує УНІАН.

Сьогодні на самому, напевно, проблемному повороті трамвая, ми встановили знак, не передбачений ніякими правилами дорожнього руху - «Парковка для оленів».

«Сьогодні на самому, напевно, проблемному повороті трамвая, ми встановили знак, не передбачений ніякими правилами дорожнього руху - «Парковка для оленів». А як тільки дозволить погода - на асфальті вздовж цього відрізка трамвайних колій ми ще й трафаретом намалюємо, де саме наші доморощені «лосі» повинні паркуватися», - написав чиновник.

За його словами, знак встановлено біля Сумського ринку - там регулярно блокується рух трамвая неправильно припаркованими авто. «Це при тому, що відвідувачі ринку абсолютно безкоштовно на одну годину можуть паркуватися на двох парковках Сумського», - додав він.

Терехов назвав неправильну парковку проблемою для Харкова.

«Одним словом - шановні водії, паркуйтесь так, щоб нікому не заважати, особливо – громадському транспорту та комунальній техніці», - резюмував він.

Telegram Channel