Курси НБУ $ 39.59 € 42.26
Один вкрав гаманець, інший обікрав магазина, а третій поцупив причіп: як на Волині ловили злодіїв

Поліцейські офіцери.

Фото з фейсбуку.

Один вкрав гаманець, інший обікрав магазина, а третій поцупив причіп: як на Волині ловили злодіїв

За добу поліцейські офіцери громад у Волинській області розкрили три кримінальних правопорушення скоєних на території їх ОТГ

До поліцейського офіцера громади звернувся за допомогою 82-річний дідусь, що мешкає у селі Вишнів. Він розказав, що після відвідин знайомого з його гаманця зникли грошові кошти.

Офіцеру Вишнівськa ОТГ вдалось встановити особу, що могла бути причетною до події. Ним виявився мешканець Шацькa ОТГ. Разом із колегою з сусідньої громади розшукали чоловіка, який надалі зізнався у скоєному. Останнього передали слідчим Любомильського відділу поліції для вирішення справи по суті.

На лінію 102 надійшов виклик від мешканця села Забороль. Громадянин повідомив, що з його прибудинкової території вкрали причіп автомобільний. ПОГ переглянув відео із камер спостереження, які встановленні на вулицях Луцька ОТГ. Завдяки чому відстежив шлях ймовірного зловмисника. Також, поліцейський повідомив про подію співробітників карного розшуку, спільно з якими в ході розшукових заходів встановив місце знаходження причепу та особи, що могла вчинити злочин.

Вранці, продавчиня магазину продуктів в селі Коритниця Устилузька ОТГ прийшла на роботу та побачила розбиті вікна

Вранці, продавчиня магазину продуктів в селі Коритниця Устилузька ОТГ прийшла на роботу та побачила розбиті вікна. Також, оглянувши товар, з’ясувала, що на вітрині не вистачає харчових продуктів та пляшок з алкоголем. Жінка відразу повідомила про подію на лінію 102 та поліцейському офіцеру громади, який вжив ряд заходів для пошуку особи. В результаті, 25-річного чоловіка, що ймовірно проник до крамниці та поцупив товар.встановлено та передано слідчим Володимир-Волинського відділу поліції для встановлення обставин події.

 

 

 

 

 

 

 

 

Джерело: Поліцейські офіцери громади у Волинській області
Telegram Channel