Курси НБУ $ 39.60 € 42.28
За що волинські патрульні дякують громадянам у 5 річницю служби

Професійні правоохоронці!

Фото lutskpolice.

За що волинські патрульні дякують громадянам у 5 річницю служби

19 грудня управлінню патрульної поліції у Волинській області - 5 років

18 грудня, на території управління відбулося святкове шикування особового складу. На жаль, карантинні заходи внесли свої корективи, тож формат відзначення був змінений, йдеться на сторінці патрульної поліції у фейсбуці.

Привітати патрульних та вручити подяки завітав начальник Головного управління Національної поліції у Волинській області, полковник поліції Юрій Крошко.

Він висловив слова підтримки поліцейським, оскільки розуміє, якою є служба, та додав, що плідна й міцна співпраця управлінь продовжуватиметься і надалі.

 

 Зазвичай, на святкових шикуваннях присутні представники органів місцевого самоврядування, інших правоохоронних органів, однак цьогоріч у зв’язку із пандемією, привітання були у форматі подяк та відзнак.

Окрім того, патрульні, які несуть службу 5 років, отримали значки від Департаменту патрульної поліції України.

Начальник управління патрульної поліції у Волинській області Андрій Крутень подякував колегам за службу, підбив підсумки року та зауважив, що яким тяжким не був би рік, патрульна поліція Волині завжди готова допомагати громадянам та бути на варті правопорядку.

 

 На завершення заходу, відбулося вшанування пам’яті колег, які загинули, але назавжди лишилися в строю.

Патрульна поліція Волині дякує усім громадянам, які протягом усіх 5-ти років підтримують та допомагають патрульним поліцейським!

Патрульна поліція Волині дякує усім громадянам, установам, організаціям, відомствам, які протягом усіх 5-ти років підтримують та допомагають патрульним поліцейським!

 

 

Telegram Channel