Курси НБУ $ 39.60 € 42.28
Жінка схиляла до сексу семикласника, її судили

У ході судового засідання жінка повністю визнала свою провину.

Фото lidanews.by.

Жінка схиляла до сексу семикласника, її судили

Події стались у селі Вільховець на Тернопільщині

Три роки умовно. Такий вирок виніс суд у Тернопільській області жінці, яка мала інтимну близькість з 14-річним підлітком. Про це повідомляє «Главком» з посиланням на Єдиний державний реєстр судових рішень.

Повідомляється, що інцидент стався у селі Вільховець, Бережанського району, Тернопільської області. Безробітна місцева мешканка захотіла інтимного зв'язку з 14-річним хлопцем, передає glavcom.ua.

Читайте також: П’яний волинянин головою розбив обличчя поліцейському.

Все відбувалося за обопільною згодою, про це дізналася мати підлітка і повідомила про жінку у поліцію.

«Жінка та неповнолітній почали вживати алкогольні напої, що супроводжувалось дружнім спілкуванням на різноманітні загальнопобутові теми. У ході такого спілкування вона дізналася, що на даний час хлопець навчається у 7 класі у місті Бережани, а відтак є юнаком чотирнадцятирічного віку, про це він їй також наголосив під час розмови», – йдеться у повідомленні.

Попри те, що все відбувалося за обопільною згодою, про це дізналася мати підлітка і повідомила про жінку у поліцію.

У ході судового засідання жінка повністю визнала свою провину, щиросердно розкаялася і пообіцяла більше не спокушати підлітка до тих пір, поки він не досягне віку сексуальної згоди. Суд засудив обвинувачену до трьох років позбавлення волі з дворічною відстрочкою. 

Telegram Channel