Курси НБУ $ 39.64 € 42.30
Покупцеві на замітку: п'ятірка найкращих обігрівачів для дому

Така техніка дає змогу підтримувати комфортну температуру повітря в будинку.

Фото m.ua.

Покупцеві на замітку: п'ятірка найкращих обігрівачів для дому

З настанням холодів підвищується попит на обігрівачі. Техніка дає змогу підтримувати комфортну температуру повітря в будинку. Фахівці MagaZilla підготували список найпопулярніших обігрівачів, на які варто звернути увагу

Тепловентилятор Electrolux EFH/C-5120

Тепловентилятор Electrolux EFH/C-5120 вирізняється витонченим дизайном. Оснащений керамічним нагрівальним елементом потужністю 2000 Вт. Ефективно справляється з обігрівом приміщень до 25 кв. м. Управління здійснюється за допомогою поворотних перемикачів. Передбачено режим вентиляції без обігріву, який може стати в пригоді теплої пори, коли прогрівати повітря не потрібно. Є захист від перегріву.

Порада. Щоб придбати обігрівач максимально вигідно, рекомендуємо відвідати прайс-агрегатор m.ua та проаналізувати цінову політику інтернет-магазинів.

Конвектор Gorenje OptiHeat 2000 GTP

Стильний конвектор Gorenje OptiHeat 2000 GTP із сенсорною панеллю керування може як встановлюватися на підлозі, так і кріпитися на стіну. Фронтальна панель корпусу покрита загартованим склом, яке вирізняється високою міцністю й стійкістю до нагрівання. Потужність нагрівального елементу становить 2000 Вт. Можна регулювати температуру в діапазоні від 16 до 40 градусів. Максимальна площа обігріву — 20 кв. м. Модель отримала пристрій для захисту від перегрівання, який запобігає пошкодженню електронних компонентів при надмірному впливові тепла. Функція ChildLock дає змогу заблокувати дисплей від дітей.

Інфрачервоний обігрівач Zenet NS-900G

Інфрачервоний обігрівач Zenet NS-900 характеризується витонченим дизайном, завдяки чому гармонійно впишеться практично в будь-який інтер'єр. Обладнаний карбоновим нагрівачем, який вирізняється високою енергоефективністю. Максимальна потужність становить 900 Вт. Площа обігріву незначна — всього 9 кв. м. Проте у моделі реалізована поворотна система, яка дає змогу збільшити зону обігріву та забезпечити більш рівномірне прогрівання приміщення. Передбачено захист від перегрівання та вологи. При падінні пристрій автоматично вимикається.

Масляний радіатор Gorenje OR 2300 PEM

Наявність дисплея та пульта дистанційного керування, 24-годинний таймер, режим енергоощадження — лише частина переваг Gorenje OR 2300 PEM. Масляний радіатор обладнано поворотними коліщатами, які дають змогу з легкістю транспортувати його по квартирі. Максимальна потужність заявлена на рівні 2300 Вт. Є можливість вибрати температуру в діапазоні від 5 до 35 градусів. Обігрівач запобігає промерзанню стін в неопалюваному приміщенні, не даючи стовпчику термометра опуститися нижче 5 градусів.

Telegram Channel