Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Мессі подарує три пляшки пива Пятову, дві – Шовковському, і одну – Нещерету

Таки ж дотепник...

Фото REUTERS.

Мессі подарує три пляшки пива Пятову, дві – Шовковському, і одну – Нещерету

Хто скільки голів пропустив від нього – стільки й отримає

Нещодавно аргентинський нападник Ліонель Мессі забив 644-й гол за «Барселону», побивши рекорд Пеле за кількістю голів у складі одного клубу.

На честь цього Мессі, спільно з однією з пивних компаній, вирішив розіслати 644 пляшки з пивом всім воротарям, яким він забивав у складі «Барселони», пише «24 Спорт» з посиланням на Editorji, інформує УНІАН.

Форвард надішле кожному голкіперу на пам'ять ексклюзивне пиво, де пронумеровані всі голи гравця «Барселони».

Форвард надішле кожному голкіперу на пам'ять ексклюзивне пиво, де пронумеровані всі голи гравця «Барселони». Кожен воротар отримає кількість пляшок пива, рівну кількості пропущених голів від Мессі. Разом з ним буде додано лист від аргентинця.

Загалом 160 воротарів отримають такий подарунок від Мессі. Серед них є і представники України: ними стануть Олександр Шовковський (дві пляшки), Андрій Пятов (3 пляшки) і Руслан Нещерет (одна пляшка).

Воротар «Ювентуса» Джанлуїджі Буффон вже отримав дві пляшки пива від Ліонеля Мессі: йому дісталися №514 і №515.

«Спасибі за пиво. Прийму це як комплімент. У нас були великі битви в ці роки! Лео, вітаю з побиттям рекорду. Це дійсно неймовірне досягнення», - написав Буффон.

А воротар донецького «Шахтаря» і збірної України Андрій Пятов поки чекає обіцяне пиво від Мессі.

«Замовив сухарики, чекаю пиво від Ліонеля Мессі. Цікаво, що приготував Кріштіану Роналду за свій 700-й гол у кар'єрі», - написав П'ятов.

Telegram Channel