Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
Любешівські футболісти змагалися на приз Діда Мороза

Команди були нагороджені грамотами та новорічними подарунками.

Фото зі сторінки Валентини Борисюк у Facebook.

Любешівські футболісти змагалися на приз Діда Мороза

У змаганнях взяли участь чотири команди

«Хоча рік 2020 був м’ягко кажучі не традиційним і не стандартним Любешівська ДЮСШ підбила підсумки року. Ось і в минулу суботу на шкільному стадіоні зібрались юні футболісти на традиційний турнір з міні-футболу на призи Діда Мороза».

Так написала на своїй сторінці у фейсбуці директорка Любешівської ДЮСШ Валентина Борисюк, повідомляє газета «Нове життя».

В запеклій боротьбі перемогу отримала команда футболістів Залаззівського ліцею, другу сходинку посіла команда Бихівського ліцею і бронзовим призером стала команда Любешівського ліцею.

У змаганнях взяли участь чотири команди. В запеклій боротьбі перемогу отримала команда футболістів Залаззівського ліцею, другу сходинку посіла команда Бихівського ліцею і бронзовим призером стала команда Любешівського ліцею.

Команди були нагороджені грамотами та новорічними подарунками.

«Бажаю юним футболістам та їхнім тренерам у цей нелегкий час не опускати руки та продовжувати тренуватися. Тому що рух - це здоров’я, а нині бути здоровим дуже важливо. Усіх вітаю з прийдешніми Новим Роком і Різдвом Христовим! Зичі нових успіхів у наступному році!», - зичить спортсменам Валентина Іванівна.

Реклама Google

Telegram Channel