Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
П’яна дівчина вкрала автівку, бо хотіла подивитися на ялинку (Фото)

Жертва викрадення сам залишив ключі у машині.

Фото Pixabay.

П’яна дівчина вкрала автівку, бо хотіла подивитися на ялинку (Фото)

Правоохоронці вручили викрадачці адмінпротоколи – за водіння без прав й у нетверезому вигляді

У Києві вночі на 29 грудня сталась доволі дивне викрадення авто – власник Skoda, залишив у салоні дівчину, з якою напередодні познайомився в інтернеті, а сам пішов в магазин. Повернувшись він не знайшов ні машини, ні дівчини, передає 24tv.ua.

Жертва викрадення сам залишив ключі у машині, а його «супутниця», до того ж вона була п’яна. Коли її зупинили поліціянти, то виявилось, що у дівчини й прав немає, а пояснила вона все доволі просто – хотіла подивитись на новорічну ялинку.

Жертва викрадення сам залишив ключі у машині, а його «супутниця», до того ж вона була п’яна. Коли її зупинили поліціянти, то виявилось, що у дівчини й прав немає, а пояснила вона все доволі просто – хотіла подивитись на новорічну ялинку. Про доволі курйозне викрадення повідомляє пресслужба Патрульної поліції Києва.

Читайте також: На Одещині 15-річного підлітка знайшли у власній кімнаті з ножовим пораненням живота.

Таку поведінку власник авто, ймовірно, розцінив як невдалий жарт й не став писати заяву у поліцію, а лише забрав своє авто. До речі, по дорозі дівчина ще й друга посадила у машину – він напевно теж дуже хотів побачити ялинку.

 
 
 

 

 

 

Telegram Channel