Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
Прибирати на Театральному майдані у Луцьку розпочнуть з 5 ранку (Відео)

Навіть пандемія не відклякає охочих сфотографуватися сьогодні біля трьох головних ялинок Луцька.

Фото lutskrada.gov.ua.

Прибирати на Театральному майдані у Луцьку розпочнуть з 5 ранку (Відео)

Як працюватимуть волинські поліцейські, рятувальники та комунальники у новорічну ніч

У ніч з 31 грудня на 1 січня на вулицях та дорогах області, також у місцях скупчення волинян правоохоронці працюватимуть у штатному режимі. Громадський порядок на території області забезпечуватимуть понад півтисячі поліцейських, кілька десятків нацгвардйців, патрульна поліція, – розповіла речниця поліції Волині Ольга Бузулук.

Реклама Google

На період новорічних і різдвяних свят рятувальники працюватимуть у режимі підвищеної готовності. На території Волинської області заступатиме на чергування близько 180 рятувальників, 41 одиниця спеціальної, основної та допоміжної техніки. Також в оперативному резерві щодня перебуває 130 рятувальників особового складу та 50 одиниць спеціальної техніки. Ці сили і засоби будуть залучатися у випадку погіршення або ускладнення ситуації з пожежами, при виникненні великих надзвичайних ситуацій. Загалом, підрозділи, які несуть службу щодоби, готові до виконання задач будь-якої складності, – розповів Суспільному речник обласного управління Державної служби з надзвичайних ситуацій Володимир Нестеров.

На території Волинської області заступатиме на чергування близько 180 рятувальників, 41 одиниця спеціальної, основної та допоміжної техніки.

Читайте у нас також: «Чоловік через ревнощі протягом кількох годин знущався над 24-річним хлопцем».

Театральний майдан, місця, де люди виходитимуть та святкуватимуть новорічну ніч, прибиратимуть комунальники 1 січня з п'ятої години ранку, - розповів директор департаменту житлово-комунального господарства міськради Микола Осіюк. Двірники прийдуть, все це поприбирають. Виїжджатимуть сміттєвози, які будуть здійснювати забір сміття, працюватимуть аварійні та диспетчерські служби КП «Луцьктепло» та «Луцькводоканал», також аварійна служба «Луцьксвітло».

Читайте у нас також: «Троє волинян катували, а потім хотіли підпалити живцем подружжя з Рівненщини».

Telegram Channel