Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
Цілий рік Вакарчук не відповідав на дзвінки з невідомих номерів, а сьогодні…

«Все що не робиться – все на краще».

Фото Youtube.com.

Цілий рік Вакарчук не відповідав на дзвінки з невідомих номерів, а сьогодні…

Сьогодні взяв трубку і був приємно здивований

Музикант і колишній політик Святослав Вакарчук розповів, як на початку року номер його мобільного «залили» в інтернет, щоб «насолити», а вийшло так, що в кінці року йому подзвонила добра людина і від щирого серця привітала зі святами.

Про це співак написав на своїй сторінці у Facebook.

За совами Вакарчука, 2020-й рік почався для нього з того, що «доброзичливці» злили номер його телефону в мережу, тож йому без перерви почали дзвонити з незнайомих номерів «щирі друзі», писати дивні повідомлення «віддані шанувальники», навіть купувати щось намагались від його імені на різних сайтах. «Одним словом, хотіли зробити мої новорічні свята незабутніми», – жартує музикант.

«Доброзичливці» злили номер його телефону в мережу, тож йому без перерви почали дзвонити з незнайомих номерів «щирі друзі», писати дивні повідомлення «віддані шанувальники», навіть купувати щось намагались від його імені на різних сайтах.

З того часу він не відповідав на дзвінки з незнайомих номерів, але сьогодні, 31 грудня, «інтуїтивно, раптом вирішив взяти слухавку».

Читайте у нас також: «Блаженніший Любомир був моїм духовним вчителем», – Святослав Вакарчук».

 «Доброго дня, Святославе. Щиро вітаю Вас з Новим Роком. Це ваш шанувальник (далі він назвав своє ім’я та місто). Дякую Вам за вашу музику і все, що ви робите для нас. Дай Бог добра вам і всій вашій родині».

Я відповів, подякував, побажав добра і йому з родиною. Поклав слухавку і подумав: все що не робиться – все на краще.

Коли хтось в перший день Нового року «зливав» мій номер, він хотів ускладнити моє життя, а в результаті я закінчую цей рік з відчуттям радості в душі та вдячності».

Читайте у нас також: «Такими ми їх ще не чули: Святослав Вакарчук презентував перший кліп зі свого нового музичного проекту».

Telegram Channel