Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
Екс-очільниця МОЗ Супрун дала українцям останню пораду

Рекомендувала брати відповідальність на себе.

Фото Znaj.ua.

Екс-очільниця МОЗ Супрун дала українцям останню пораду

Уляна Супрун в новому році більше не писатиме про здоров'я

Екс-міністр охорони здоров'я Уляна Супрун, яка очолювала відомство в 2016 - 2019 році, повідомила, що в новому році не публікуватиме пости в Фейсбуці про здоров'я, передає «Дзеркало тижня».

Реклама Google

«У перший день нового року публікую на своїй сторінці останній пост. І хочу дати вам останню пораду: Українці - непереможні. Конфліктуйте і не робіть компромісів зі злом. Думайте про суспільство і країну, а не тільки про себе», - написала Супрун.

«Конфліктуйте і не робіть компромісів зі злом. Думайте про суспільство і країну, а не тільки про себе», - написала Супрун.

Також вона порадила всім приймати рішення так, ніби цього більше немає від кого чекати, і брати відповідальність за все, що відбувається навколо, і не чекати, що це зробить хтось інший.

Читайте також: Супрун з чоловіком висадили з таксі через прохання до водія.

Відзначимо, після свого звільнення Супрун протягом року радувала українців Лайфхаками здорового способу життя. На посту міністра Супрун неодноразово шокувала своїми порадами і ламала стереотипи, наприклад, що можна мочити манту і сидіти на холодному, а також розповідала про корисність протягів, і ділилася рекомендаціями, як правильно їсти сало і пчихати.

Telegram Channel