Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
Власник «вогняної дев’ятки» з Нововолинська розповів про свою машину (Фото)

Новорічна машина.

Фото Буга.

Власник «вогняної дев’ятки» з Нововолинська розповів про свою машину (Фото)

Чоловік святково прикрасив свою машину

Олександр Чабан з Нововолинська – власник «вогняної дев’ятки» –повністю прикрашеної різнокольоровими гірляндами, яка додає настрою нововолинцям у ці святкові дні. 

Щоб прикрасити машину, чоловіку довелося попрацювати понад шість годин, проте результат йому дуже сподобався, пише «Буг». 

Подобається святково вбрана автівка і мешканцям міста. Сашко зізнається, що люди реагують дуже часто, знімають на телефони відео, відкривають роти від здивування. У всіх, впевнений хлопець, після зустрічі з «вогняною дев’яткою» додається святкового настрою.

Реклама Google

Минулоріч святкова автівка виїхала на вулиці Нововолинська вперше. Тоді її зняли на відео, а журналістка Катерина Костючик сфотографувала машину і назвала її «вогняна дев’ятка». Це прізвисько сподобалося і власнику автівки.

 

На свята на межі 2020-2021 років на вулиці Нововолинська виїхала оновлена дев’ятка. Вогників на ній значно більше. Для того, щоб прикрасити авто, знадобилося 110 метрів гірлянд. А щоб вони світилися, в день йде 33 батарейки АА.

Олександр вмикає вогні на автівці, коли на вулиці не дуже мокро та немає дощу.

Надихнув Олександра на святкову авантюру Нововолинськ та його люди. Приємно дарувати людям посмішки та гарний гастрій, каже Олександр Чабан.

 

 

 

 Читати також: Луцьком курсує «казкове» таксі , де лунає різдвяна «Jingle Bells»

 

 

 

Джерело: Інтернет-видання "Буг".
Telegram Channel